IF Hållbar Energi AB

Solceller Järfälla - Få experthjälp

Guide för dig som ska investera i solceller i Järfälla

Solkraft är en förnybar energikälla med en nästintill obegränsad livslängd. Den ger långsiktig elförsörjning och minimerar påverkan av skiftande elpriser, vilket är särskilt fördelaktigt för hushåll och företag i Järfälla.

För dig som är bosatt i Järfälla och överväger att installera solceller, står vi till tjänst med att hitta den bästa solcellslösningen baserat på dina behov och önskemål. Vi svarar gärna på dina frågor och vägleder dig genom hela projektet. Vårt företag är baserat i Rånäs men vi betjänar även Järfälla och dess omgivningar.

Fördelar med solceller i Järfälla

Solcellsinstallationer är miljövänliga, då de inte släpper ut koldioxid vid elproduktionen. I Järfälla och omnejd är solen en tillräckligt kraftfull källa för solkraft, och den kompenserar för den mörka perioden med ökad solljus under sommarhalvåret. Genom att ansluta din solcellsanläggning till elnätet kan du sälja överskottsel och köpa in när produktionen är låg.

Hur gör jag om jag vill installera solceller i Järfälla?

När du väljer att installera solceller med oss på Hållbar Energi  kan du förvänta dig en smidig och professionell installationsprocess. Det börjar med att du tar kontakt med oss för att diskutera ditt intresse för solceller. Därefter bokar vi in en möteskonsultation för att höra lyssnar på dina energibehov och önskemål för din solcellsanläggning. Kontakta oss idag för att påbörja din investering i solceller!

Vad kostar solceller?

Kostnaden för en solcellsanläggning kan variera med följande faktorer

  • Tillgänglig yta på taket ( hur många paneler får plats)
  • Kundens ambitionsnivå ( maximal produktion eller inom en viss summa)
  • Takbeläggningen ställer olika krav på montagesystem
  • Olika typer av fallskydd för montörerna
  • Kabelvägar ner till elcentralen
  • Storleken på el-förbrukningen

Behöver du hjälp av en solcellskonsult

Vi hjälper till med solceller för BRF:er, lantbruk, industribyggnader, fastighetsbolag och andra privata fastighetsägare. Kontakta oss på 0763-151500.